Voordat je je ervaring plaatst, eerst dit lezen aub.

Dit gedeelte is bestemd voor het verhaal van het personeel van een suikerkat, nadat ze de diagnose suikerziekte te horen kregen van hun dierenarts en op zoek ging naar informatie hierover en hier bij Suikerkatten terecht zijn gekomen. Beschrijf hoe jij de zoektochtperiode ervaren hebt.
Gesloten
Gebruikersavatar
Jeanne
...VETERINAIR... ....DIABETES..... ...CONSULENT...
...VETERINAIR... ....DIABETES..... ...CONSULENT...
Berichten: 19665
Lid geworden op: 18 sep 2005, 12:33
Locatie: Almelo - Mickey is over de Regenboogbrug maar kreeg ruim 8 jaar Caninsulin.
Contacteer:

Voordat je je ervaring plaatst, eerst dit lezen aub.

Bericht door Jeanne »

*Hoe heb jij het ervaren, toen je de diagnose diabetes bij je kat te horen kreeg van de dierenarts? Beschrijf hoe je op zoek ging naar informatie hierover en hier bij het Suikerkattenforum terecht bent gekomen en verder wat je ervaringen hier op forum zijn enz.

*Uiteindelijk willen we met je verhaal bereiken, dat andere mensen die ook op zoek gaan naar informatie over suikerziekte bij de kat, hen te laten weten dat het na de eerste schrik, eigenlijk best wel mee valt hoe het leven met een suikerkat is.

*Dit topic kan ook gelezen worden door niet-geregistreerde leden en dus ook door zoekmachines zoals Google, die ons zo bij nieuwe leden laten vinden.

*Zet daarom geen prive zaken in dit topic en het is ook niet de bedoeling, om vragen te stellen; vragen stellen kan in je eigen topic bij Even voorstellen en de Updates van...

*Als je hier je verhaal plaatst kun je nog 30 minuten erbij om het aan te passen, daarom is beter om eerst een tekstbestand op je computer te maken en daarna hier te plaatsen. Mochten er na die 30 minuten toch nog wijzigingen of aanvullingen nodig zijn, kun je Nynke of mij (Jeanne) hierover contact op nemen.

Gesloten