SPECIFIC® FRD/FRW Fibril

Het is niet noodzakelijk maar er is speciaal voer dat het reguleren voor een suikerspinner stimuleert. Hier staat alle informatie bij elkaar.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Jeanne
...VETERINAIR... ....DIABETES..... ...CONSULENT...
...VETERINAIR... ....DIABETES..... ...CONSULENT...
Berichten: 19666
Lid geworden op: 18 sep 2005, 12:33
Locatie: Almelo - Mickey is over de Regenboogbrug maar kreeg ruim 8 jaar Caninsulin.
Contacteer:

SPECIFIC® FRD/FRW Fibril

Bericht door Jeanne »

SPECIFIC® FRD/FRW Fibril

* Verlaagde energiedichtheid

* Verlaagd vetgehalte

* Verhoogd vezelgehalte (oplosbare en onoplosbare vezels)

* Uitgebalanceerd vitaminen- en mineralengehalte

Als onderdeel van de behandeling van de zal uw dierenarts een voeding aanbevelen die speciaal is ontwikkeld voor de dieetbehandeling van suikerziekte.

SPECIFIC® FRD Fibril droge voeding en SPECIFIC® FRW Fibril natte voeding voor katten zijn complete diëten die - dankzij het hoge gehalte aan complexe koolhydraten (o.a. zetmeel) en vezels - geschikt zijn voor de dieetbehandeling van dieren met diabetes.

Deze dieetkenmerken resulteren in het langzaam vrijkomen van glucose door de vertering van complexe koolhydraten in het maagdarmkanaal. Hierdoor is er sprake van een stabiel en gematigd glucosegehalte in het bloed. Bij de meeste richtlijnen voor het onder controle houden van suikerziekte wordt aanbevolen dat het dagelijkse rantsoen in twee maaltijden wordt gegeven, waarbij de timing van de maaltijden wordt bepaald door de activiteit van de insuline bij de afzonderlijke patiënt.

Omdat deze diëten ontwikkeld zijn voor huisdieren met een bijzondere behoeften, is SPECIFIC® Fibril voor katten alleen verkrijgbaar via uw dierenarts en mag het product alleen onder toezicht van de dierenarts worden gegeven. Tenzij anders aanbevolen door uw dierenarts, moeten de diëten van SPECIFIC® Fibril de enige voedingsbron zijn.


____________________________________________________________
Bron: Specific-diets

SPECIFIC® FRD/FRW Fibril

Verzekert gewichtsverlies bij uw kat door een verlaagd vet – en energiegehalte

Waarborgt een verzadigd gevoel bij uw kat tijdens de proces van gewichtsverlies dankzij het verhoogde vezelgehalte

Behoud van een gezonde huid en vacht dankzij omega-3 en omega-6 vetzuren

SPECIFIC® FRD/FRW Fibril zijn smakelijke en evenwichtige voedingen met een hoog vezelgehalte en laag energiegehalte. Ondanks deze verlaagde hoeveelheid energie garandeert de uitgebalanceerde samenstelling van de voeding dat uw kat alle benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

SPECIFIC® FRD/FRW Fibril droge en natte voedingen zijn ideaal voor de kat die kampt met overgewicht.

Voedingsrichtlijn

Ingrediënten

Ingrediënten van SPECIFIC® FRD Fibril
Maïseiwit, cellulosepoeder, rijst, tarwe, aardappeleiwit, eieren, haver, vismeel, mineralen, sojaeiwit, gehydrolyseerd eiwit, vitaminenmix. Antioxidant: Butylhydroxytolueen (BHT). Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Ingrediënten van SPECIFIC® FRW Fibril
Varkensvlees, vis, cellulosepoeder, maïs, vitaminenmix, plantagozaad, eieren, mineralen. Bevat geen kunstmatige antioxidanten, kleur- en smaakstoffen of genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Verkrijgbare verpakkingen:

FRD (droogvoer): 1, 2.5 & 7.5 kg zakken

FRW (natvoer): 150g kuipjes
____________________________________________________________

informatieboekje Specific

Plaats reactie