Pagina 1 van 1

Applaws versus Orijen

Geplaatst: 28 okt 2009, 18:54
door dena
Weet iemand welk merk beter is? Applaws is < 15% KH , Orijen ook. Ze lijken Applaws hier niet geweldig te vinden.. Wat adviseren jullie en heeft iemand toevalliig een proefzakje Orijen voor me?

Re: Applaws versus Orijen

Geplaatst: 28 okt 2009, 19:54
door Franca
Ik kan alleen over Boris spreken maar die vind Applaws veeeeel lekkerder dan Orijen. De Orijen visvariant vond hij dan nog wel gaan maar de zak met de vleesvariant heb ik met moeite opgevoerd. Applaws gaat er vanaf dag 1 goed in.

Ik heb hier nog een klein beetje Orijen, veel Applaws en nog wat Acana (ook granenvrij) liggen. Ik zal de etiketten misschien later vanavond nog even vergelijken.

Re: Applaws versus Orijen

Geplaatst: 28 okt 2009, 19:59
door Nynke
Applaws ligt echt wel lager in de kh dan Orijen (zie het overzicht)
Het vleesgehalte van Applaws is ook hoger dan Orijen trouwens...

Maar ja, als ze het niet zo lekker vinden... Misschien een beetje mengen met het oude voer en langzaam de verhouding veranderen?? Misschien moet Edje even aan het nieuwe smaakje wennen.

Re: Applaws versus Orijen

Geplaatst: 28 okt 2009, 20:00
door Henny
Hier lust men ook geen Orijen meer, ik heb het laatste gemengd met de Applaws maar ze vissen de Applaws er gewoon uit.
Acana lusten ze hier ook niet dat voer ik aan de zwerfkatten in de buurt. Zoals gezegd eten ze van de Applaws ook maar kleine hoeveelheden en volgens mij hebben ze dan al een vol gevoel. En over de hele dag gezien eten ze de aanbevolen hoeveelheid, dus ik ben meer dan tevreden erover :glimlach:

Re: Applaws versus Orijen

Geplaatst: 28 okt 2009, 20:45
door dena
Oke dan Applawdiseer ik gewoon nog ff door... :lach: