MEDICARE-C - Middel voor als de kat niet wil eten

Het is niet noodzakelijk maar er is speciaal voer dat het reguleren voor een suikerspinner stimuleert. Hier staat alle informatie bij elkaar.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Jeanne
...VETERINAIR... ....DIABETES..... ...CONSULENT...
...VETERINAIR... ....DIABETES..... ...CONSULENT...
Berichten: 19666
Lid geworden op: 18 sep 2005, 12:33
Locatie: Almelo - Mickey is over de Regenboogbrug maar kreeg ruim 8 jaar Caninsulin.
Contacteer:

MEDICARE-C - Middel voor als de kat niet wil eten

Bericht door Jeanne »

MEDICARE-C is speciaal geformuleerd om katten te helpen snel hun eetlust terug te krijgen na ziekte of herstel van een operatie. Daartoe bevat MEDICARE-C natuurlijke voedingsbestanddelen met een hoog energiegehalte, een hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen en bijzonder goed verteerbare ingrediënten. Medicare-C (vloeibaar) is gemaakt uit vlees, eieren en taptemelk en bevat noch granen noch soja. Door zijn uitgelezen samenstelling wordt MEDICARE-C bijzonder goed door de kat geaccepteerd.

Bijzonder voedingsdoel:
Nutritioneel herstel en convalescentie. Medicare-C is bv. uitstekend geschikt (smaakvol en gemakkelijk verteerbaar) op die momenten waarop vast voedsel niet geaccepteerd wordt of niet geschikt is, zoals tijdens ziekte, verwondingen of na operaties. MEDICARE-C is vloeibaar genoeg om in moeilijke situaties in een spuit, tube of fles gegeven te worden, maar is ook visceus genoeg om het dier te laten slikken. Tevens kan het gebruikt worden als vervangingstherapie bij uitdrogingsverschijnselen na een operatie.

Beschrijving
Dieetvoeder met als bijzonder voedingsdoel de convalescentie van katten bv. na zware inspanning, na ziekte of operatie.

Indicatie
MEDICARE-C is geschikt voor katten met gebrek aan eetlust of een overdreven kieskeurigheid. MEDICARE-C biedt niet alleen een smakelijke afwisseling om het dier tot eten aan te zetten, maar vergemakkelijkt eveneens de vertering in die gevallen waar verteringsproblemen een rol spelen bij gebrek aan eetlust. Om de eetlust op te wekken bedraagt de dosering maximaal één verpakking per dag.
Als voedsel voor oudere dieren: Oudere katten zijn vaak niet meer in staat om vast voedsel gemakkelijk te verteren of op te nemen. MEDICARE-C is in deze gevallen een uitstekende oplossing. Naast de smakelijkheid die MEDICARE-C gemengd met ander voedsel geeft, bevochtigt het tevens ander droog voedsel, waardoor dit makkelijker opgenomen wordt. Indien MEDICARE-C aan oudere dieren wordt gegeven, dient de hoeveelheid ander voedsel te worden verminderd en bedraagt de dosering een halve verpakking per dag, verdeeld over drie maaltijden (=ca. 70 g per maaltijd).
Als (overgangs)voedsel voor spenende kittens: MEDICARE-C is uitstekend geschikt voor kittens tijdens de overgang van het spenen naar het eerste (geen melk bevattende) vaste voedsel. De dosering bedraagt maximaal één verpakking, verdeeld over drie kleine maaltijden per dag, te beginnen op een leeftijd van 4-6 weken. In alle gevallen dient vanaf een leeftijd van 6 weken MEDICARE-C gemengd te worden met vast voedsel. Aanbevolen wordt dit voort te zetten tot een leeftijd van ca. 20 weken.
Als voedsel voor drachtige dieren: Drachtigheid en spenen eisen een hogere voedselopname van een hoge kwaliteit.

Toediening en dosering
Schud de verpakking voor het openen. De geopende verpakking dient in de koelkast bewaard te worden en binnen 24 uur verbruikt te zijn. Laat MEDICARE-C eerst op kamertemperatuur komen, alvorens het de dieren aan te bieden.

Waarschuwingen
Aangeraden wordt om vóór gebruik een specialist te raadplegen.

Overige
MEDICARE-C biedt een waardevolle bijdrage, in een gemakkelijk verteerbare vorm, als extra aanvulling op de normale voeding. De dosering gedurende deze periode (als aanvulling op de gewone voeding) bedraagt een derde van de verpakking per dag.

Geneesmiddelenbeleid
Tot het volledige herstel is bereikt.

Plaats reactie